En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Müstacel çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emniyetli tahliyesini sağlamlamalıdır.

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Yangın en mühlik riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, kişioğlu boşaltma dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların arama şeşnda tutulması dirimsel ögönen taşımaktadır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın merdiven kapısının en bariz özelliklerinden bir ötekisi bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında gömlek merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şayeste olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek yangın kapısı muadili kapıların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Standart bir ivedili çıkış kapısı alelumum 2000 TL ile 4000 TL beyninde mütebeddil bir fiyata malik olmaktadır. Fakat, kapının yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve özge özellikleri kadar faktörler pahaı etkisinde bırakır.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, sıklet taşıma kapasiteleri ve lüzumlu yangına metanet dereceleri dahil sürdürmek üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını sağlamlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Sonunda imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olur.

Müstamel konstrüksiyonlarda ve yangın merdiveni vadiı mikro olan binalarda kaçış merdiveni yapımına imkân vermektedir. 

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page